Onze klantenservice is 24 uur per dag, 7 dagen in de week te bereiken. Stuur een e-mail naar info@2-BeSure.com of vul het formulier hieronder in als je meer informatie wilt of als je vragen hebt.  De klantenservice van 2-BeSure neemt altijd binnen 24 uur (op werkdagen) contact met je op! Mocht je geen reactie hebben ontvangen, check dan ook even jouw spambox. We merken dat onze mails daar met regelmaat terecht komen. Dit geldt tevens voor bevestigingsmails van jouw bestelling en de verzending ervan. 

Indien jij jouw adres verkeerd/onvolledig hebt ingevuld tijdens het bestelproces, verzoeken wij jou zo snel mogelijk een e-mail te sturen of het onderstaande formulier in te vullen. Stuur het volledige correcte adres en het bestelnummer. 

Mocht je een klacht hebben, dan raden wij je aan deze eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@2-besure.com. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.