Consument:

Alle bestellingen worden verzonden in een blanco envelop zonder reclame of bedrijfsnaam. Niemand kan dus aan de buitenkant zien wat erin zit.

Van alle bestellingen sturen wij een bevestigingsmail. Mocht je deze niet in jouw inbox hebben ontvangen, check dan jouw spambox nog even goed. Wij merken met regelmaat dat onze mails daarin terecht komen.

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij jou af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 17.00 uur worden gedaan en betaald, verzenden wij dezelfde dag nog. Wij versturen alles met PostNL en zij zullen de bestelling binnen Nederland de volgende dag leveren (dinsdag t/m zaterdag). Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen. Het kan voorkomen dat PostNL met vertraging levert, hier hebben wij helaas geen invloed op. Voor België geldt een gemiddelde levertijd van 3-5 werkdagen. Voor de overige landen binnen Europa geldt een levertijd van 4-5 werkdagen.

De vermelde prijzen vermeld bij de producten zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

€2,25 voor bestellingen onder de € 40,-
GRATIS voor bestellingen boven de € 40,-

Wij zorgen ervoor dat álle bestellingen door de brievenbus passen. Het kan daarom voorkomen dat de bestelling in meerdere enveloppen/brievenbuspakjes naar je wordt verstuurd.

 

België/Duitsland/Luxemburg (en overige EU landen):

Alleen bij grote bestellingen die wij moeten verzenden naar het buitenland kunnen er afwijkingen zijn bij de manier van versturen. Wij informeren de klant hier altijd over indien dit het geval is via de mail. Dit geldt voor grotere/zwaardere bestellingen. We doen dit om de een lage prijs en snelle verzending te kunnen blijven garanderen.

Op officiële feestdagen wordt er niet verzonden door ons en niet geleverd door PostNL. In Nederland zijn dit de officiële feestdagen: Nieuwjaarsdag – Pasen – Koningsdag –  Hemelvaart – Pinksteren – Kerstmis.

Rond Kerstmis ervaren wij dat bestellingen er in een aantal gevallen langer over doen dan PostNL normaal levert. Hier hebben wij helaas geen invloed op. Wij adviseren daarom tijdig te bestellen in de maand december.

 

Bedrijven: 

Voor bedrijven gelden de volgende afwijkende afspraken:

Bestellingen boven € 40,- dienen vóór 14.00 uur gedaan en betaald te worden om er zeker van te zijn dat deze dezelfde dag wordt verstuurd.

Bij bedrijven kan het zijn dat we de bestelling met een pakket verzenden. In dat geval zullen we via de e-mail contact opnemen. Mocht je hierover vragen hebben, neem dan contact met ons op via info@2-besure.com.