2-BeSure geeft duidelijke en heldere informatie over de testen en hoe deze testen te gebruiken. Goede en heldere informatie zorgt ervoor dat je de juiste test kiest die bij jou past. Want al lijken de testen op het eerste oog allemaal hetzelfde, dit is niet het geval! Om hier meer duidelijkheid over te geven hebben wij uitgebreid de verschillende testen met elkaar vergeleken in “welke test past bij mij?“, zodat jij de testen kiest die bij jou passen.

Daarnaast zorgt een uitgebreide en heldere gebruiksaanwijzing met kleuren voorbeelden ervoor dat je de test op de juiste manier uitvoert, zodat je zeker bent dat de test betrouwbaar (>99%) is. En dat vinden wij belangrijk, want een juiste uitslag is wat telt! Deze gebruiksaanwijzing sturen wij je altijd toe, zodat je deze bij de hand hebt wanneer je de test uitvoert. Een beknopte gebruiksaanwijzing vind je ook op onze website. Wij raden altijd aan om de uitgebreide gebruiksaanwijzing zorgvuldig door te nemen voordat je de test wilt uitvoeren.

Daarnaast hebben wij een uitgebreide lijst met veel gestelde vragen opgesteld. Mocht je vragen hebben, dan kun je eerst hier kijken of je vraag er bij staat. Mocht dit niet het geval zijn, dan kun je natuurlijk altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Nieuwsgierig geworden naar onze producten? Hier vind je alle actuele aanbiedingen vroege zwangerschapstest,ovulatietesten of kijk eens bij devoordeelpakketten.